WORKSHOPS

WORKSHOPS

WORKSHOP ZEN KIDS & FAMILY

Tijdens deze workshop leren jij en je kid(s) verschillende manieren om (samen) te  ontspannen. We gaan aan de slag met fysieke relaxatieoefeningen, fantasierijke massages, speelse mindfulnessoefeningen, (ont)spannende yoga, inspirerende meditaties en visualisaties, luchtige ademhalingsoefeningen...

 

Na afloop van de workshop kunnen jullie thuis zalige relaxmomenten inbouwen.

Deze workshop is niet in groepsverband, zodat ik al mijn aandacht kan geven aan jullie persoonlijke vragen en behoeften.

 

Een absolute aanrader voor stressgevoelige kinderen, kinderen die het moeilijk hebben met prikkelverwerking (HSP), ADHD, ADD,...

 

tarief: 160 euro voor 3 sessies van 1uur 

Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar samen met hun ouder(s).

WORKSHOP BABYMASSAGE

Een workshop waarbij jij en je baby elkaar nog beter leren kennen en heerlijk van elkaar kunnen genieten. Je leert hoe je de Shantala babymassage zelf kan toepassen op jouw kindje, zodat jullie thuis samen massageritueeltjes kunnen inbouwen, bijvoorbeel na het badje of voor het slapengaan.

Een massage kan wonderen doen bij onrustige of overprikkelde baby's en brengt verlichting bij buikkrampjes. Bovendien stimuleert het de motorische ontwikkeling van je kindje.


Daarnaast oefenen we ook met baby yoga, draagtechnieken en inbakenen. De workshop wordt niet in groep gegeven, zodat ik me volledig kan concentreren op jouw baby en zijn specifieke noden.

Papa's ook heel welkom, of misschien kom je liever samen met een vriendin en haar kindje?


1uur

tarief : 70 euro (inclusief syllabus)

Voor kindjes vanaf 6 weken.

WORKSHOP KINDERMASSAGE

Tijdens deze workshop leer je hoe jij je kinderen een leuke en ontspannende massage kan geven. De massages gebeuren aan de hand van verhaaltje en spreken de creativiteit en fantasie van de kinderen aan. Heerlijk voor het slapengaan of als verwenmomentje tussendoor!

Je kan de workshop eventueel uitbreiden met een extra sessie andere ontspanningstechnieken naar keuze. (ouder/kind yoga, ademhalingsoefeningen, mindfulness, kindermeditaties....)

 

2 x 60 minuten :110 euro

3 x 60 minuten : 160 euro (met extra ontspanningstechnieken)

 

Voor kinderen vanaf 1 jaar.

OUDER/KIND YOGA - KNUFFELTURNEN

Samen met je kind(eren) eenvoudige en leuke yoga-avonturen aangaan. 

Je hoeft helemaal geen getrainde yogi te zijn om deze eenvoudige oefeningen te leren. Het speelelement en de interactie tussen jou en je kind(eren) staan centraal. Nadien wordt er heerlijk ontspannen met een fijne massage.

Genieten en heerlijk verbindend !

Individuele sessie van 60 minuten = 65 EURO

 

 

 

MINDFULNESSTRAINING VOOR KINDEREN EN JONGEREN

(vanaf 7 jaar)

Ook kinderen en jongeren staan behoorlijk onder druk, en hoe "volwassener" men wordt hoe meer de druk toeneemt.

Met de mindfull superkrachten die je tijdens deze workshop ontwikkelt, kan je altijd je innerlijke rust vinden en bewaren. Zo word je veerkrachtiger, blijf je in balans en ben je stress en spanning te slim af.

 

295 euro voor 6 sessies van 60minuten


Ik ben Thalia, trotse mama van 2 eigenzinnige pubers, Charlotte (12) en Ischa (15).

 

Jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, maar ik moest toegeven dat ik daar niet  gelukkiger van werd en me steeds gespannen voelde.

 

Zo heb ik 15 jaar geleden de overstap gemaakt naar de wereld van de relaxatie.

 

Na een intense opleiding massage- en lichaamstherapie ben ik mijn eigen praktijk begonnen, en daarvan heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Er is zoveel te leren op het gebied van relaxatie en de balans tussen lichaam en geest.

 

Door de komst van mijn kinderen, met name mijn zoontje, die  prikkel- en stressgevoelig is, ben ik me gaan verdiepen in ontspanning en relaxatie voor kinderen.


Mijn opleiding kinderyoga docente volgde ik bij de Jip & Jan Academie van Helen Purperhart.

 

Daarnaast heb ik extra verdiepingscursussen gevolgd voor baby- en kindermassage, mindfulness, Sherborne bewegingspedagodiek, HSP-coaching

 

3 Jaar geleden ben ik aan de KuLeuven afgestudeerd als relaxatietherapeut voor volwassenen en kinderen. Momenteel vervolledig ik mijn opleiding Integratieve psychotherapie aan het A.I.H.P.

 

Naast mijn eigen praktijk geef ik op verschillende scholen yogales. Voor de Huizen Van Het Kind en De Voorzorg mutualiteit geef ik reeksjes peuter- en ouder/kind yoga en daarnaast verzorg ik de babymassage opleiding.


In het volwassenenonderwijs geef ik o.a. de opleiding kindermassage, kinderyogadocent, kindercoach, psychologie van het kind, assertiviteitstraining, massageopleidingen en mindfulness.

 

Tijdens de schoolvakanties organiseert Zen-kidS gezellige Yoga-crea kampjes voor kinderen tussen 4 en 10 jaar.

 

En hier zijn we dan.... vastbesloten om ook jouw kinderen lekker in hun hoofd en lijf te doen voelen!

 

warme zen-groet,

Thalia Green

Relaxatietherapeut

PsychotherapeutPS: Volwassenen kunnen bij mij terecht voor relaxatie/stresscoaching, HSP-coaching, mindfulnesstraining en massage. Neem een kijkje op www.zen-enzo.com voor het volledige aanbod.

Over  mezelf....

ZEN-KIDS

ROZENKRANSPLEIN NR 5

2610 WILRIJK

tel 0497/14 86 91

e-mail : thalia@zen-kids.be

 

CONTACTFORMULIER :

laat zeker ook uw telefoonnummer achter