WIE BEN IK - CONTACT

Over  mezelf....

Ik ben Thalia en trotse  mama van Charlotte (7) en Ischa (10).

 

Jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, maar  ik moest toegeven dat ik daar niet  gelukkiger van werd en me steeds gespannen voelde.

 

Zo heb ik 17 jaar geleden de overstap gemaakt naar de wereld van de relaxatie.

 

Na een intense opleiding massage- en lichaamstherapie ben ik mijn eigen praktijk begonnen, en heb daar nog geen minuut spijt van gehad.  Er is zoveel te leren op het gebied van ontspannen en de balans tussen geest en lichaam.

 

Door de komst van mijn kinderen, met name mijn zoontje, die  prikkel- en stressgevoelig is, ben ik me gaan verdiepen in ontspanning en relaxatie voor kinderen. Mijn opleiding kinderyoga docente volgde ik bij de Jip & Jan Academie van Helen Purperhart.

 

Daarnaast heb ik extra verdiepingscursussen gevolgd voor baby- en kindermassage, mindfulness (voor kinderen) en Sherborne bewegingspedagodiek.

 

Als kers op de taart, ben ik dit jaar  afgestudeerd als  relaxatietherapeute voor volwassenen en kinderen aan de KuLeuven.

 

Naast mijn eigen praktijk

geef ik op verschillende scholen yogales. Voor de Huizen Van Het Kind geef ik reeksjes peuter- en ouder/kind yoga en daarnaast verzorg ik de babymassage opleiding in opdracht van De Voorzorg. Voor de Schoonheidsscool te  Antwerpen geef ik o.a. de opleiding kindermassage en kinderyogadocent.

 

 

Daarnaast werk ik samen met Pschychologenpraktijk Mondriaan te Hoboken waar ik relaxatietherapie geef voor voor volwassenen en kinderen en workshops/yoga geef voor kinderen.

 

En hier zijn we dan.... vastbesloten om ook jouw kinderen lekker in hun hoofd en lijf te doen voelen!

 

warm zen-groet,

Thalia

ZEN-KIDS

ROZENKRANSPLEIN NR 5

2610 WILRIJK

tel 0497/14 86 91

e-mail : thalia@zen-kids.be

 

CONTACTFORMULIER :

laat zeker ook uw telefoonnummer achter