WIE BEN IK - CONTACT

Ik ben Thalia, trotse mama van 2 eigenzinnige pubers, Charlotte (12) en Ischa (15).

 

Jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, maar ik moest toegeven dat ik daar niet  gelukkiger van werd en me steeds gespannen voelde.

 

Zo heb ik 15 jaar geleden de overstap gemaakt naar de wereld van de relaxatie.

 

Na een intense opleiding massage- en lichaamstherapie ben ik mijn eigen praktijk begonnen, en daarvan heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Er is zoveel te leren op het gebied van relaxatie en de balans tussen lichaam en geest.

 

Door de komst van mijn kinderen, met name mijn zoontje, die  prikkel- en stressgevoelig is, ben ik me gaan verdiepen in ontspanning en relaxatie voor kinderen.


Mijn opleiding kinderyoga docente volgde ik bij de Jip & Jan Academie van Helen Purperhart.

 

Daarnaast heb ik extra verdiepingscursussen gevolgd voor baby- en kindermassage, mindfulness, Sherborne bewegingspedagodiek, HSP-coaching

 

3 Jaar geleden ben ik aan de KuLeuven afgestudeerd als relaxatietherapeut voor volwassenen en kinderen. Momenteel vervolledig ik mijn opleiding Integratieve psychotherapie aan het A.I.H.P.

 

Naast mijn eigen praktijk geef ik op verschillende scholen yogales. Voor de Huizen Van Het Kind en De Voorzorg mutualiteit geef ik reeksjes peuter- en ouder/kind yoga en daarnaast verzorg ik de babymassage opleiding.


In het volwassenenonderwijs geef ik o.a. de opleiding kindermassage, kinderyogadocent, kindercoach, psychologie van het kind, assertiviteitstraining, massageopleidingen en mindfulness.

 

Tijdens de schoolvakanties organiseert Zen-kidS gezellige Yoga-crea kampjes voor kinderen tussen 4 en 10 jaar.

 

En hier zijn we dan.... vastbesloten om ook jouw kinderen lekker in hun hoofd en lijf te doen voelen!

 

warme zen-groet,

Thalia Green

Relaxatietherapeut

PsychotherapeutPS: Volwassenen kunnen bij mij terecht voor relaxatie/stresscoaching, HSP-coaching, mindfulnesstraining en massage. Neem een kijkje op www.zen-enzo.com voor het volledige aanbod.

Over  mezelf....

ZEN-KIDS

ROZENKRANSPLEIN NR 5

2610 WILRIJK

tel 0497/14 86 91

e-mail : thalia@zen-kids.be

 

CONTACTFORMULIER :

laat zeker ook uw telefoonnummer achter