YOGA OP SCHOOL

YOGA-ZEN AVONTUREN OP SCHOOL

 

Interesse om yoga-ontspanningslessen te introduceren op school?

 

De lessen worden aangepast aan de leeftijdsgoepen, en eventueel aan bepaalde thema's waar de klas rond werkt.

 

Hoe jonger de klas, hoe speelser de aanpak. Naast basisyoga, aan de hand van verhalen en spelletjes, wordt er afgewisseld met beweegspelletjes, zang, dans, kindermassage en fantasievolle meditaties.

 

Bij de grotere kinderen (middelbare school) kunnen we al "echte yoga" geven waarbij meer aandacht wordt gegeven aan het correct uitvoeren van de yogaposes en het correcte gebruik van de ademhaling. Daarnaast leer ik hen ontspannings- en  mindfull oefeningen die de leerlingen nadien indvidueel kunnen gebruiken wannneer ze daar nood aan hebben.

 

Er zijn verschillende formules mogelijk, gaande van de kleuterklasjes tot de lagere en middelbare  school. De lesjes kunnen op regelmatige basis in het lespakket worden opgenomen of tijdens een sportevenement worden aangeboden. Reeds verschillende scholen hebben het succes van de yoga-zen lesjes tijdens de naschoolse opvang* ontdekt. 

 

Interesse? Aarzel niet mij te contacteren voor meer informatie over de mogelijkheden op maat van uw school, u kan ook altijd een proeflesje aanvragen.

 

* Scholen die reeds yoga-zen lesjes aanbieden: De Pluim/Hoboken, Het Avontuur/Berchem, Belpaire/Sint-Lutgardis Antwerpen, Sint-Lievens College/Antwerpen, Rozenkransschool/Wilrijk,...

 

 

 

 

KINDEROPVANG : OUDER/KIND SPELLETJES & KNUFFELTURNEN

 

Zin om de ouders en hun kindjes eens te verrassen? Succes gegarandeerd met deze eenvoudige en leuke knuffel- en bewegingsspelletjes.  Het speelelement en de interactie tussen de ouders en de kindjes onderling staat centraal tijdens het lesje. Daarnaast leren de ouders en kindjes van het cr√®chegroepje elkaar beter kennen op een leuke en ongedwongen manier.

 

Tijdens het lesje gaan we (beweeg)spelletjes in groep spelen, Sherborne bewegingsoefeningen doen, peuteryoga, heerlijke kindermassage....

 

Voor kindjes en hun ouders  tussen 1 en 3 jaar.

 

Interesse om dit aan te bieden in uw kinderopvang? Origineel om eens een extraatje aan te bieden aan de  ouders of tijdens een bijzondere gelegenheid/feest in de kinderopvang. Aarzel niet mij te contacteren voor meer informatie over de mogelijkheden op maat voor uw kinderopvang.