OPLEIDING KINDER YOGADOCENT

https://www.schoonheidsschool.com/results-engine

Zen-kidS

 OPLEIDING KINDERYOGADOCENT

 

Zou jij ook graag yoga-zen lesjes willen geven aan kinderen (de mooiste job ter wereld!)?

 

Niet alleen zijn kleintjes van nature uit flexibel, ze beleven ook veel plezier aan yoga, leren (on)bewust ontspannen, en krijgen zo alle voordelen van lichamelijke en fysieke rust mee. Je kan daarom niet vroeg genoeg beginnen met het aanleren!

 

Ben je leerkracht, kinderverzorger of ouder? Of wil je workshops geven als Kinderyoga-instructeur? Grijp dan je kans en schrijf je in voor deze inspirerende cursus! Tijdens deze lessenreeks leer je heel wat uiteenlopende houdingen correct en op kindermaat uitvoeren zodat je spelenderwijs de positieve effecten van yoga, meditatie en concentratie kan doorgeven aan de allerkleinsten!

 

De opleiding Kinderyoga Instructeur bestaat uit 10 lessen. Elke les duurt 3 uren. De cursus gaat van start op 13 oktober 2019. Je krijgt een inleiding in de verschillende yogaposities en leert zelf lessenreeksen op maat van kinderen samen te stellen. Je ontvangt een uitgebreide syllabus en na het afleggen van je examen krijg je jouw diploma en kan je aan de slag. De lessenreekst kost 495 euro en gaat door in de Schoonheidsschool, Antwerpen. Betalen met KMO Cheques mogelijk.

 

 

INSCHRIJVEN :

https://www.schoonheidsschool.com/opleidingen/Kinderyoga%20Instructeur/GKINYOG

 

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Thalia@zen-kids.be

 

ps: Ik kan je alvast geruststellen dat je heus geen yogi of yogini goeroe hoeft te zijn om een geweldige kinderyoga lesgever te worden. Inzicht in kinderen, creativiteit en geduld zijn minstens even belangrijk!