WORKSHOPS: zen family babymassage kindermassage mindfulness


WELKOM BIJ ZEN-KIDS !

WORKSHOP ZEN KIDS & FAMILY

Tijdens deze workshop leren jij en je kid(s) verschillende manieren om (samen) te  ontspannen. We gaan aan de slag met fysieke relaxatieoefeningen, fantasierijke massages, speelse mindfulnessoefeningen, (ont)spannende yoga, inspirerende meditaties en visualisaties, luchtige ademhalingsoefeningen...

 

Na afloop van de workshop kunnen jullie thuis zalige relaxmomenten inbouwen.

Deze workshop is niet in groepsverband, zodat ik al mijn aandacht kan geven aan jullie persoonlijke vragen en behoeften.

 

Een absolute aanrader voor stressgevoelige kinderen, kinderen die het moeilijk hebben met prikkelverwerking (HSP), ADHD, ADD,...

 

tarief: 160 euro voor 3 sessies van 1uur 

Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar samen met hun ouders.

Dromen we niet allemaal van een beetje meer rust, minder haast, minder druk ?

Een beetje meer tijd om te genieten van ons gezin?

 

Veel kinderen alvast wel, want ook zij ontsnappen niet aan de hoge snelheid van onze maatschappij. De overvloed aan (media)prikkels, 's ochtends haast om op tijd aan de schoolpoort te zijn, presteren in de klas, huiswerk maken, verschillende hobby's...

Hun agenda's en hoofdjes zitten vaak overvol.

 

Sommige kinderen zijn al stressgevoeliger dan anderen, maar ALLE kinderen vinden het fijn om zich heerlijk te kunnen ontspannen en exclusieve tijd en aandacht van hun ouders te krijgen.

 

Bij Zen Kids kunnen jullie uit verschillende workshops en lesjes een keuze maken wat voor jullie de fijnste manier is om samen te ontspannen en van elkaar te genieten.

 

 

 

 

WORKSHOP BABY MASSAGE

Een workshop waarbij jij en je baby elkaar nog beter leren kennen en heerlijk van elkaar kunnen genieten. Je leert hoe je de Shantala babymassage zelf kan toepassen op jouw kindje, zodat jullie thuis samen massageritueeltjes kunnen inbouwen, bijvoorbeel na het badje of voor het slapengaan.

Een massage kan wonderen doen bij onrustige of overprikkelde baby's en brengt verlichting bij buikkrampjes. Bovendien stimuleert het de motorische ontwikkeling van je kindje.


Daarnaast oefenen we ook met baby yoga, draagtechnieken en inbakenen. De workshop wordt niet in groep gegeven, zodat ik me volledig kan concentreren op jouw baby en zijn specifieke noden.

Papa's ook heel welkom, of misschien kom je liever samen met een vriendin en haar kindje?


1uur

tarief : 70 euro (inclusief syllabus)

Voor kindjes vanaf 6 weken.

WORKSHOP KINDERMASSAGE

 Tijdens deze workshop leer je hoe jij je kinderen een leuke en ontspannende massage kan geven. De massages gebeuren aan de hand van verhaaltje en spreken de creativiteit en fantasie van de kinderen aan. Heerlijk voor het slapengaan of als verwenmomentje tussendoor!

Je kan de workshop eventueel uitbreiden met een extra sessie andere ontspanningstechnieken naar keuze. (ouder/kind yoga, ademhalingsoefeningen, mindfulness, kindermeditaties....)

 

2 x 60 minuten :110 euro

3 x 60 minuten : 160 euro (met extra ontspanningstechnieken)

 

Voor kinderen vanaf 1 jaar.

OUDER/KIND YOGA - KNUFFELTURNEN

 Samen met je kind(eren) eenvoudige en leuke yoga avonturen aangaan. 

Je hoeft helemaal geen getrainde yogi te zijn om deze eenvoudige oefeningen te leren. Het speelelement en de interactie tussen jou en je kind(eren) staan centraal. Nadien wordt er heerlijk ontspannen met een fijne massage. Genieten !

 

De ouder-kind yoga kan zowel per gezin  of in groep gevolgd  worden. Voor de groepslessen neem een kijkje onder de sectie peuteryoga - ouder/kind yoga.

 

Individuele sessie van 60 minuten = 65 EURO

 

 

 

MINDFULNESS VOOR KINDEREN EN JONGEREN

(vanaf 7 jaar)

 

Ook kinderen en jongeren staan behoorlijk onder druk, en hoe "volwassener" men wordt hoe meer de druk toeneemt. Met de mindfull superkrachten die je tijdens deze workshop ontwikkelt, kan je altijd je innerlijke rust vinden en bewaren. Zo word je veerkrachtiger, blijf je in balans en ben je stress en spanning te slim af.

 

Individuele begeleiding ouder/kind - 320 euro voor 6 sessies van 60minuten