YOGA-ZEN AVONTUREN GROEPLESJES

 

 

Aan de hand van verhalen en thema's die de fantasie prikkelen maken de kinderen op een speelse manier kennis met yoga en de verschillende yoga-houdingen. Tijdens deze ontdekkingsreis zingen we ook kindermantra's, oefenen we met begeleide kindermeditaties, ontdekken we de geheimen van mindfulness, geven we elkaar weldoende kindermassages, spelen we ontspannende spelletjes, lezen we verhalen, tekenen we...

 

Kinderyoga heeft op kinderen hetzelfde effect als hatha yoga op volwassenen: rust, soepelheid en kracht. Ook bij kinderen is yoga erop gericht lichaam en geest in verbinding te brengen.

 

Kinderyoga oefeningen richten zich bijvoorbeeld op de ademhaling, maar ook aan de lichaamshouding wordt veel aandacht besteed. Visualisatie oefeningen komen aan bod en ontspanning is geïntegreerd.

 

Bij een Kinderyoga les wordt lesgegeven binnen de belevingswereld van het kind. Thema's rond de natuur/seizoenen, feestdagen, dierenwereld, sprookjes, indianen,...

 

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de leeftijdscategorie en de daarbij behorende belevingswereld. Er wordt bewust gekozen om de groep klein te houden zodat elk kind voldoende individuele aandacht krijgt en zich optimaal voelt tijdens de les.

 

 

PRAKTISCH

Voor wie ? kinderen tussen 4 en 10jaar


Waar? Praktijk Mondriaan, Louisalei 46, Hoboken

 

Data lessenreeks : 9 opeenvolgende lesjes op maandag 

                               eerste lesje op 29/04/2019 = PROEFLES

             laatste lesje op 27/06/2019

                               van 16.30u tot 17.30u

                              

 

Inschrijvingsgeld: De lessenreeks van 9 lesjes kost 90euro.

 

Maximum 10 kinderen per groep.

 

                 ZIN OM MEE OP AVONTUUR TE GAAN?

                STUUR EEN MAILTJE naar Thalia@zen-kids.be

 

 

   

LESSENREEKS

YOGA-ZEN AVONTUREN

VAN 4  TOT 10 JAAR